Wednesday, November 21, 2012

Fall Wreath with Leaves

Őszi koszorú falevelekkel  
DIY ›› Decoration  


I was almost too late with this autumn door decoration since the holiday season is already coming, but we could only gather these beautiful leaves last week, luckily we have a nice long autumn. Rose hips are also own harvests. Having a little boy the gathering is no problem: a few of them for home, the rest for the kindergarten. Recently I began to use plastic flowers, too, since I could purchase some in quite a good quality so it is good to work with them. Well, this wreath will hang on our entrance door till Santa arrives ...

Szinte már el is késtem ezzel az őszi ajtódísszel, hiszen a karácsonyi ünnepek már igen közel vannak, de ezeket a gyönyörű leveleket csak múlt héten tudtuk begyűjteni, szerencsére szép hosszú őszünk lett. A csipkebogyó szintén saját szüretelés. Egy ötévessel nem gond a gyűjtögetés: néhány darabot otthonra, a többi meg mehet az oviba. Az utóbbi időben megkedveltem a művirágokat is, ugyanis egész jó minőségűt sikerül beszereznem, így jó vele dolgozni. Nos, ez a koszorú fog lógni a bejárati ajtón, amíg a Mikulás megérkezik ...


What you'll need: a heart-shaped wreath base, some big colorful autumn leaves (still wet, to easily work with), rose hips, good quality plastic flowers (dahlia), pins with little metal heads, raffia for hanging, scissors.

The steps can be followed easily by the pictures above: wrap the wreath base with leaves, pin on corresponding points, apply rose hips with the pins outside the base, cut the raffia in order to hang the wreath later, and finally decorate with flowers.

Amire szükségünk lesz: szív alakú koszorú alap, néhány nagyobb színes őszi falevél (még nedves, hogy könnyen formálható legyen), csipkebogyók, jó minőségű művirágok (dália), kicsi fémfejű gombostűk, raffia az akasztóhoz, olló.

A lépések könnyen követhetőek az alábbi képeken: beburkoljuk a formát a levelekkel, gombostűvel megtűzzük a megfelelő pontokon, a külső részeken a csipkebogyókat is gombostűvel rögzítjük, rákötjük a raffiát, végül a virágokkal díszítjük.
I hope you liked this little decoration as the last breath of autumn.

Remélem az ősz utolsó lehelleteként tetszett ez a kis dekoráció.


3 megjegyzés:

Unknown said...

love this! would you like to follow each other? let me know!

Andrea said...

I'm glad that you liked!

Borjana said...

So inspiring;)
xx
B.
http://www.beeswonderland.com/

Post a Comment