Friday, February 15, 2013

Little Leopard Fur

Leopárd kisbunda 
FASHION >> Outfits 


Once upon a time I had a fabulous white faux fur jacket with brown stripes that a called "my bunny fur". When the fur madness had been over at around end of 90s I said goodbye to my beloved coat and wrapped it sunking into the deep of a bag. Two years ago I decided to take a big step and tried to get rid of my old clothes that I stored already for a long time without wearing them. I took at least 4-5 bags to the local charity - among them my bunny coat. Of course last year I was a little angry seeing that furs are coming back into fashion, but at least somebody become happy to find that treasure.

By the way, it is not easy to find a good fur jacket that fits well to my upper body and I don't look like as a yeti. Luckily, finally I found this special gray toned leopard faux fur jacket, so instead of a "bunny" now I have a "wild cat". Since this is a statement piece I couple basic items to it: gray jeans, black jumper, adding only a little glamour with the necklace.

Egykoron volt egy mesés, fehér alapon barna sávos szőrme kabátkám, amit én csak "nyuszibundának" neveztem. Amikor aztán valahol a 90-es évek végén lecsengett a műszőrme láz, búcsút mondtam neki, és becsomagoltam, hogy egy zsák mélyén kössön ki. Két évvel ezelőtt elhatároztam, hogy erős leszek, és végre megszabadulok azoktól a ruhadaraboktól, amiket már nem hordok. Legalább 4-5 nagy zsákot vittem el a helyi szeretetszolgálathoz - köztük az én nyuszis kabátom. Természetesen tavaly egy kissé mérges lettem, hogy csak visszatért a szőrme a divatba, de legalább valakinek feltételezhetően sikerült örömet okoznom, amikor rátalált erre a kincsre.

Egyébként nem egyszerű a testalkatomhoz megfelelő szőrmekabátot találni, amiben nem nézek ki úgy, mint egy jeti. Szerencsére végül rátaláltam erre a nem éppen hétköznapi, szürke leopárd mintás műszőrme kabátkára, szóval a "nyuszi" helyett most lett egy "vadmacskám". Mivel egy karakteres darabról van szó, ezért egyszerű dolgokkal párosítottam: szürke farmer, fekete pulóver, és egy cseppnyi csillogás a nyaklánc személyében.





2 megjegyzés:

invisiblefashion said...

You look great! The cost is amazing!!

Anonymous said...

nice jacket. Last year I got rid of old cloth too. Needed more space for more cloth that I will not wear haha.
http://thirtysomethingchic.wordpress.com/

Post a Comment