GASTRO >> Weekend Lunch
All the best for 2012!
As the first post I share our first lunch fo this year with you ... but only as a picture. The menu was the following: lentil soup for being rich this year, cooked with smoked meat base. Second dish was pork knuckle a la "Pékné" for being lucky in 2012 :) The pork knuckle - which was cooked previously in the base soup of lentil - is baked then with potatoes and onion, finally enriched with some cooked-smoked pork medallions and garnished with pickled roasted red peppers.
Minden jót 2012-re!
Első posztként az idei év első ebédjét szeretném megosztani veletek ... de csak egy kép formájában. A menü a következő volt: lencseleves a gazdagságért, füstölt hús alaplével elkészítve. A második fogás pedig csülök Pékné módra, hogy természetesen szerencsések is legyünk az idén. A sertés csülköt, amit előzőleg a lencse alaplevében megfőztem, burgonyával és hagymával sütöttem össze, végül főtt-füstölt szűzérme szeletekkel gazdagítottam és sült paprikával körítettem.
0 megjegyzés:
Post a Comment