Thursday, March 22, 2012

Early Spring Flowers

Kora tavaszi virágok 
GARDEN >> Garden moods 


When I walk to the garden for the first sight it seems as if the nature is still sleeping a bit. But if you go closer to the plants and watch every corner on the ground you can discover those little flowers and the sprits that proves the spring has definitely arrived.

Amikor kimegyek a kertbe, első pillantásra még úgy tűnik, a természet alszik egy kicsit. De ha közelebb megyünk és megvizsgáljuk a rejtett sarkokat a föld felszínén, felfedezhetjük azokat a kis virágokat és rügyeket, amik egyértelműen bizonyítják, hogy a tavasz megérkezett.The crocuses, the early mini iris and tulips are hiding gently on the ground.

A krókuszok, a korai mini íriszek és tulipánok szelíden bújnak meg a földön.
The little-flowered daffodils and early hyacinths are blossomed quickly in this warm weather.

A kis virágú nárciszok és a korai jácintok gyorsan kinyíltak ebben a meleg időben.Stepping close to the shrubby honeysuckle we can see the small white flowers and feel that distinctive scent of honey.

A korai lonchoz közel lépve láthatjuk az apró fehér virágokat, és érezhetjük a jellegzetes méz illatot.The Weeping Pussy Willow is in its pride, although it may be abounding in catkins on sunny location but we like it that way, too.

A szomorú barkafűz is teljes díszben van, bár azt hiszem napos helyen dúsabb lenne, de mi így is szeretjük.
Finally the blooms of Oregon grape, the big hyacints and the buds of syringa are also ready to go.

Végezetül a kerti mahónia virágai, a nagy jácintok és az orgona rügyei szintén indulásra készek.

0 megjegyzés:

Post a Comment