Wednesday, October 17, 2012

Daily Shoes Week 40-41

Napi cipők 40-41. hét  
FASHION ›› Topanka  

It's definitely autumn now, so in last two weeks I tried to convince myself to wear some kind of socks or tights. This is an interesting period: some people put their coat and boots on meanwhile others are happy in their sandals or shorts. Well, I'm somewhere in the middle of it: wearing usually long pants with blazers or trench, and the shoes mostly without tights. But I promise I'll be a mom's good girl and get my socks next week.

Határozottan itt van az ősz, így aztán az utóbbi két hétben próbáltam rávenni magam, hogy valamilyen zoknit vagy harisnyát húzzak fel. Érdekes ez az időszak: néhány ember már elővette a nagykabátot és a csizmát, míg mások még szandálban és sortban szaladgálnak. Nos, én valahol középütt helyezkedek el: általában hosszú nadrágot viselek valamilyen blézerrel, vagy ballonkabáttal, és a cipőket még harisnya nélkül. De ígérem anya jó kislánya leszek, és a jövő héten előszedem a zoknijaimat.

WEEK 40 // 40. hét:
As you can see on weekdays it was the time to shock my environment with bared foots and sandals :) But I could not stand to show these pretty numbers at last time. Okay, it's easy if you go to work by car. In the end of week we have started the big renovation-rearrangement operation, that's why the dramatic change for jeans-sneakers couple.

Ahogy láthatjátok a hétköznapok arról szóltak, hogy mezítláb szandálban sokkoltam a környezetem :) De nem tudtam megállni, hogy még utoljára megjárassam ezeket a csinos darabokat. Oké, jelentős könnyítő tényező, hogy kocsival járok dolgozni. Aztán a hét vége felé elérkeztünk a felújítós-átrendezős hadművelethez, ezért a drasztikus váltás a farmer-sportcipő kombóra.





WEEK 41 // 41. hét
Quite similar week to previous one, although this time without sandals.

Ez a hét szinte ugyanaz, mint az előző, csak ezúttal szandálok nélkül.




0 megjegyzés:

Post a Comment