Thursday, October 11, 2012

Mix It Up

Összekeverve  
FASHION >> Outfits 


After talking about tweed and plaid trend let me show you one of my interpretation. Okay, originally it was not my idea to mix different patterns of tweeds and plaid - check the last picture of Denni from ChicMuse -, but fortunately her fantastic designer ensemble can be reproduced easily with simple items. There is a good balance established by the triplet of the sophisticated gray tweed skirt, the rocker styled plaid shirt and the little mannish patent loafer. As a final clash I added a purse made of different tweed with patent details.

Miután hosszasan taglaltam a tweed és a kockás trendeket, íme egy saját példa. Oké, eredetileg nem az én ötletem volt a különböző tweed és kockás minták keverése - lásd az utolsó képet Denniről, a ChicMuse bloggeréről -, de szerencsére az ő csodás dizájner összeállítását viszonylag könnyű reprodukálni egyszerű darabokból is. Egy igen jó egyensúly alakul ki a visszafogott szürke tweed szoknya, a rocker stílusra hajazó kockás ing és a maszkulin jellegű lakk papucscipő hármasából. Utolsó csapásként egy negyedik textúrát hoztam be a szettbe, mégpedig a lakk díszítésű tweed táska személyében.

"Anya, de hát te ki vagy ZSÚROZVA!!" :)The literally chic Muse, Denni. // A szó szerint sikkes múzsa, Denni.0 megjegyzés:

Post a Comment