Monday, May 14, 2012

Blue Sequins

Kék flitter  
FASHION ›› Outfits  


We are still fighting both with bad weather and illness, but I did not want to miss the actual bi-weekly challenge of Dany on Nany's Klozet. So despite of these fact I tried to put a set together explaining how I like to wear sequins and making some photos even in the early morning. Unfortunately I'm not in the period of my life when I go to parties, so I could not wear sequin blasers or cute skirts, but I really like the sequin tops or sequin applications on t-shirts. If you mix these sequin tops with jeans you can get a perfect casual look that can be wore in the office as well. Now I chosen this deep blue sequin top (just like a fish :) and coupled with a deep blue jeans. To lift the ensemble back on a bit more elegant level I added a white jacket and nude heels. Simple, but good way to make sequins as a casual look.

Még mindig küzdünk a rossz idővel és a betegségekkel, de nem akartam lemaradni Dany aktuális kéthetes kihívásáról a Nany's Klozet blogról. Szóval az akadályok ellenére próbáltam összerakni egy szettet, amiben megmutatnám, én hogyan szeretem a flittereket viselni, és a kora reggel ellenére néhány fotót is csinálni. Sajnos már nem azt az időszakot élem, amikor partiról partira jártam, így nem tudok kihasználni egy flitteres blézert vagy menő szoknyát. Viszont nagyon szeretem a flitteres felsőket, vagy flitteres díszítésű pólókat. Ha ezeket a felsőket mondjuk farmerrel kombináljuk, akkor egy nagyszerű hétköznapi öltözéket kapunk, amit akár az irodába is felvehetünk. Most egy mély kék flitteres toppot választottam (akár egy halacska :), és egy sötétkék farmerrel párosítottam. Hogy az összeállítást újra elegánsabb szintre hozzam, fehér zakót és bézs magassarkút választottam. Egyszerű, de nagyszerű módja annak, hogy a flitterből hétköznapi öltözéket varázsoljuk.


Just another example with an interesting sequin top in this post // Egy másik példa egy érdekes flitteres felsővel ebben a posztban.


4 megjegyzés:

Très Chic by Paulina said...

I adore you top!!! so beautiful!!
kisses
Pau

Andrea said...

Thank you, Pau. I saw that we went on the same way regarding this challenge ;) I liked your shirt as well!

andre said...

Hi!
Love the way it looks the top with the blazer! ;)

xx
Andrea Desde el Trópico
http://desdeeltropico.com

Andrea said...

Andrea, thanks for your words and your link as well ;) Blogloved ...

Post a Comment