Sunday, June 24, 2012

Studs for Summer

Szegecsek nyárra  
FASHION ›› Outfits  


We had a new challenge for this week announced by Dany from Nany's Klozet (accompanying with other bloggers, Flor and Ashes) called "WEAR SPIKES or STUDS". Since the heat is still high here I rejected the idea of wearing some studded jacket, the studded super shorts are not the option for me yet, so now I rather show you a kind of summer festival look. I mean if I still go for some summer festivals I'd wear something like this, but those times are already left. Otherwise I always liked studs mostly as small details or on accessories, it seems my heart has a little rocker part, indeed. The look is so simple: the funky balerinas respectively the studded bracelet and bag represents the STUDS. The top is a little tricky since the neckline is applied with silver gems, but in my opinion it really goes with the studs. The cut and length of this gray short is even acceptable for me. I hope you like it, as well.

Új kihívásunk van a héten, amelyet Dany, a Nany's Klozet bloggere írt ki (társulva más bloggerekkel, mint Flor és Ashes): "Viseljünk SZEGECSEKET". Mivel a hőség még mindig kitart errefelé, így a szegecses dzseki ötletét elvetettem, a most divatos szegecses extra rövidnadrág már nem opció a számomra, szóval ma inkább egyfajta nyári fesztiválos szettet szeretnék megmutatni. Úgy értem, ha még mindig járnék nyári fesztiválokra, akkor valami ilyesmit viselnék, bár azok az idők már elmúltak. Egyébként mindig is szerettem a szegecseket, főleg apró részletként, vagy kiegészítőkön. Úgy látszik a szívem egyik csücske tényleg rockerből van. Maga az öltözék meglehetősen egyszerű: a vagány balerina, illetve a karpánt és a táska képviselik a SZEGECSET. A felsőrész egy kicsit trükkös, ugyanis a nyakrész ezüstös kövekkel van díszítve, de szerintem jól passzolnak a szegecsekhez. A szürke rövidnadrág fazonja és hossza még pont az elfogadható szint nálam. Remélem nektek is bejön a szett.







If you are interested for, last month I had a look with studs as well, that time I tuned a shirt dress with studded accessories getting the perfect "Office Rock". Check this!

Ha esetleg érdekel, a múlt hónapban is volt egy szett a szegecsekkel, akkor egy ingruhát tuningoltam fel  szegecses kiegészítőkkel, hogy megkapjam a tökéletes "Hivatali rockot". Nézzük csak!


5 megjegyzés:

Con Tacones en el Metro said...

Studded!!! Love 2 looks, amazing combination of dress basic with studs, rocker girl!!!
Con Tacones en el Metro

Unknown said...

Cute outfit, the studded shoes are great, loved it. Cat

Jacklyn said...

great outfit!

Jacklyn ☮❤ from Aly´s Book

Unknown said...

This outfits is so classy and rocker style! Great job!

Andrea said...

Thank you, Girls, for stopping by and making me glad with your words! :)

Post a Comment