Tuesday, December 4, 2012

Daily Shoes Week 46-48

Napi cipők 46-48. hét  
FASHION >> Topanka  

Of course I'm in arrears with the shoes statistics, too, I have to report now three weeks. But there is really not much time to left so I have to keep on! I had to change the size of the photos in order to make a shot of boots as well ... that means I utterly yielded to cold weather and started to wear boots again. Well, let's see the dark boring details ...

Természetesen a cipős statisztikákkal is el vagyok maradva, ezúttal három hetet kell most pótolnom. De már igazán nincs sok idő hátra, szóval ki kell tartanom! A fotók méretén is változtatni kellett, ti. beleférjenek a csizmák is ... vagyis ez azt jelenti, immáron végképp megadtam magam a hideg időnek, és elkezdtem csizmákat hordani. Nos, lássuk az unalmas sötét részleteket ...

WEEK 46 // 46. hét:

It was a standard week: weekdays with work and lot of errands to run - except for Tuesday when I stayed at home - and the weekend with a little rest and works around the house. Finally I succeeded to get a pair of nice comfortable riding boots, I think it will be a big favorite of this winter.

Ez egy szokásos hét volt: a hétköznapok munkával és rengeteg intéznivalóval - kivéve a keddet, amikor otthon maradtam -, míg a hétvége némi pihenéssel illetve ház körüli munkával telt. Végül sikerült egy szép és kényelmes lovagló fazonú csizmát is beszereznem, azt hiszem a tél nagy kedvence lesz.





WEEK 47 // 47. hét:

Another typical week, but this time the weather became quiet friendly so I could wear heels again. Okay the riding boots don't count but in return I wore them with skirt. :) I've purchased a pair of motocycle styled boots again but this time with "heels". Despite of first sight it is a perfect choise for winter since it has a thick sole which is made of gum so hopefully it'll be safety on ice as well - in contrary to my another moto boots which has a very nice flat but slippery sole.

Egy újabb tipikus hét, csak ezúttal az időjárás egészen kegyes volt hozzánk, így újra tudtam magassarkúakat is hordani. Oké, a lovaglócsizma nem számít, de cserébe szoknyával viseltem. :) Beszereztem egy másik motoros fazonú csizmát is, csak ennek van egy kis sarka. Az első benyomások ellenére ez igenis egy jó választás télre, ugyanis vastag talpa van, ráadásul gumiból, szóval remélhetőleg biztonságos lesz a jégen is - ellentétben a másik motoros csizmámmal, aminek ugyan szép lapos a talprésze, viszont csúszik.





WEEK 48 // 48. hét:

Finally the deadly week: patient care and work in paralell. We were mainly at home, but each day we had to go somewhere. We could only have a little rest on Sunday. Christmas, where are you now?

Végezetül a halálos hét: betegápolás és munka párhuzamosan. Többnyire otthon dekkoltunk, de azért minden napra jutott valami intéznivaló is. Csak vasárnap tudtunk egy kicsit pihenni. Karácsony, hol vagy már?




0 megjegyzés:

Post a Comment