Sunday, April 1, 2012

Flood of Flowers

Virágözön  
FASHION ›› Outfits


Here I am with an outfit for the new challenge of "NATURE PRINTS". I guess most of the bloggers will interpret it as floral pattern, since this is much more popular than, say, paprika or owl pattern (although both of them are very funny :). My first thought was the H&M floral pant that was linked to the original post and what I possess as well, but then I changed my mind. Although the weather is not really proper for this outfit I tightened the teeth and made the photos.

Furthermore I challenged myself to combine two floral patterns: I think the shades are matching and the black gives a good common base for the mixing.

Íme, itt volnék egy újabb szettel, amit az új "Természet mintái" kihívásra állítottam össze. Feltételezem, hogy a legtöbb blogger ezalatt a virágmintát fogja érteni, hiszen ez jóval népszerűbb, mint mondjuk a paprika vagy a bagoly minta (bár mindkettő nagyon vicces :). Az első gondolatom az volt, hogy a felhívásban is szereplő H&M virágos nadrágot fogom bemutatni, amiből én is birtoklok egyet, de aztán meggondoltam magam. Habár a időjárás még nem igazán alkalmas ehhez az összeállításhoz, ezúttal összeszorítottam a fogam és megcsináltuk a képeket.

Ráadásul bátorkodtam rögtön két virágmintát párosítani: szerintem passzolnak az árnyalatok, és a fekete ad egy jó közös alapot a keveréshez. 
And if you are even curious for the floral pant, check this post as well.

És ha mégis kíváncsi lennél a virágos nadrágra, látogasd meg ezt a posztot is.


2 megjegyzés:

Dany said...

I specially love the skirt! i feel like the flowers are so strategically placed so it's very flattering! thanks for being part of the challenge <3

www.nanysklozet.com

Andrea said...

Thank you, Dany! The pleasure is mine to take part of your challenge, I really like how you do your blog.

Post a Comment