Sunday, April 29, 2012

Black and White

Fekete és fehér
FASHION ›› Outfits


Another two weeks has passed so here it is again the challenge of Nany's Klozet (and other bloggers in cooperation) called "BLACK AND WHITE". As Dany has also written this is a classic color combination but designers liked to use them in Spring/Summer 2012 collections. The topic was very grateful, there are countless variations in these colors so I was rather confused which Black&White ensemble I should show you. Finally I voted for this summery outfit which is a little inspired by Blair of blog Atlantic-Pacific.

The checked shirt and the own-made white pearl necklace are paired now with a white skirt. Since the weather turned to summer here the black jacket was not necessary, this way the black remained on the accessories only. This challenge was a real joy for me, go ahead, girls!

Újabb két hét telt el, így ismét itt van a nagy kihívás, amit Nany's Klozet (más bloggerekkel együttműködve) írt ki: "FEKETE ÉS FEHÉR". Ahogy Dany is írta, ez egy klasszikus színösszeállítás, de a dizájnerek előszeretettel használták az idei tavaszi-nyári kollekcióikban. A téma nagyon hálás, számtalan kombinációs lehetőség van sokféle stílusban, így most inkább az zavart, melyik fekete-fehér öltözéket is mutassam be nektek. Végül emellett a nyárias szett mellett tettem le a voksom, amit egy kicsit Blair az Atlantic-Pacific-ről inspirált.

A kockás ingblúzt és a saját készítésű fehér gyöngysort most egy fehér szoknyával párosítottam. Mivel az időjárás nyárba fordult, nem volt szükség a fekete zakóra, így a fekete szín megmaradt a kiegészítőknek. Ez a kihívás igazán öröm volt számomra!







0 megjegyzés:

Post a Comment