Monday, July 30, 2012

Adventure Park

Kalandpark  
POSTCARDS  


First of all, this is definitely not an outfit post so pls don't judge (mostly about safety hat:)! I would rather recommend a good program if you are going around Zamárdi, by the Lake Balaton. We are lucky because all of our family members like such kind of challenges, so it was not a question to spend an afternoon in the adventure park of Zamárdi. The truth is that you have to dip into your purse sooo deeply, but if you like such kind of entertaining you can spend a very joyfull time there.

Először is, ez határozottan nem egy outfit poszt, szóval légyszi ne ítélezzünk (főleg a védősisak miatt :)! Inkább egy jó programot szeretnék ajánlani, hogyha a Balaton parton Zamárdi környékén jártok. Szerencsére nálunk valamennyi családtag szereti az ilyenfajta kihívásokat, így nem volt kérdéses, hogy egy délutánt eltöltünk a zamárdi kalandparkban. Az igazsághoz tartozik, hogy jó mélyre kell a pénztárcába nyúlni, de ha valaki szeret így szórakozni, akkor itt igazán élvezetes órákat lehet eltölteni.

There is a little lake in the middle of park, you can find the climbing fields around this lake among the huge trees. There are separate fields for children, teenagers and adults so everyone can try this kind of adventure. The sliding-ways are running mostly above the water, it's a really good feeling... and safety :)

Egy kis tó van a park közepén, a partja mentén körös-körül a nagy fák között találhatjuk a mászó pályákat. Külön pályákat építettek ki a gyerekeknek, tinédzsereknek és felnőtteknek, így mindenki próbára teheti magát. A csúszópályák többnyire a víz felett vezetnek, elég jó érzés ... és biztonságos :)





There are several other possibilities in the park mostly for children: the water dodgem, colorful labyrinth, treasure hunting and our most popular mini train. Keep in mind: one round will be not enough for your child thus open your wallet even wider ;) All the railway was built up with good taste, everything is so realistic like a Liliput world. After you buy your tickets on the small station with that characteristic lamps and classic curvy bench, the little train driven by real steam engine brings you around the lake over little bridge and through tunnels. Of course the rail crossings work properly with their lamps and gates, how wonderful it is for a five year old boy :)

A park területén még számos további lehetőség van a kikapcsolódásra, főleg a gyerkőcöknek: vízi dodzsem, a színes labirintus, kincskeresés és a mi nagy kedvencünk, a mini vasút. Tartsuk észbe: egy kör nem lesz elég a kicsiknek, szóval nyissuk még szélesebbre azt a pénztárcát ;) Az egész vasúti rendszer jó ízléssel lett kiépítve, minden nagyon élethű, mint egy kis Liliput világ. Miután megvettük a jegyünket a kis állomáson, a jellegzetes lámpákkal, klasszikus ívelt paddal, a valódi gőzhajtású kis vonat elvisz minket a tó körül, a hídon át, s alagutakon keresztül. Természetesen a vasúti átkelőhelyek is tökéletesen működnek, lámpákkal, sorompókkal, hát mi lehet csodálatosabb egy ötéves kisfiú számára :)




PS: we were satisfied with the restaurant as well, great pizzas and ice-cream ...

UI: igazán elégedettek voltunk az étteremmel is, nagyszerű pizzák és fagyi ...

0 megjegyzés:

Post a Comment