Wednesday, July 25, 2012

Subject of Desire: Floral and Stripes

A vágyakozás tárgya: virágos és csíkos  
FASHION ›› Inspiration  

Source: galadarling.com

Yesterday I was browsing the posts as usual but once I saw a great pattern combination so suddenly a new idea has born: I want to wear floral pattern with stripes. Classic pattern mixing represents an advanced level in fashion you must have a good eye to combine different patterns together that even goes well with each other. But I think it is easiest to pair floral and stripes. Recently I saw lot of similar ensemble by "professional" bloggers, but they are usually the girls who can wear anything they want. That is why it was a great moment to see an everyday combination that could really inspire me to make this final decision. Let's see how these patterns can be combined!

Tegnap nézegettem a posztokat, mint általában, de egyszer csak megláttam egy nagyszerű minta párosítást, és hirtelen megszületett az új gondolat: virágos mintát akarok viselni csíkossal. A klasszikus minta-keverés szerintem már a divat egyfajta magasiskolája, az embernek nagyon jó szeme kell hogy legyen ahhoz, milyen mintákat illesszen össze, hogy azok még jól is menjenek egymással. Talán a csíkos és a virágminta párosítása egy fokkal könnyebb feladat. Az utóbbi időben  sok hasonló összeállítást láttam a "profi" bloggereknél, de ők általában azok a lányok, akik nagyjából bármit felvehetnek. Ezért volt jó pillanat, amikor megláttam ezt a hétköznapibb kombinációt, mert ez már igazán inspirálni tudott, és meg is hoztam a nagy döntést. Lássuk hát, hogyan kombinálhatjuk ezt a két alapmintát!

Source: atlantic-pacific.blogspot.com, karlascloset.com, flashesofstyle.blogspot.com

On the first picture you can see the most usual combination nowadays: a romantic skater-like skirt with simple black and white stripes. Bonnie from Flashes of Style wears a fantastic combination on third picture with vertical stripes but she is simply inimitable.

Az első képeken napjaink leggyakoribb kombinációját láthatjuk: romantikus A-vonalú vagy körszoknya egy egyszerű fekete-fehér csíkos felsővel. Bonnie (Flashes of Style) a harmadik képen egy fantasztikus összeállítást visel azokkal a függőleges csíkokkal, de ő egyszerűen utánozhatatlan.

Source: nanysklozet.com

Here it is a reverse pairing from Dany on Nany's Klozet, and although we have a very different figure I think this combination is better for my body type, because the stripes makes better hip and floral hides what it has to on upper body. 

Íme egy fordított párosítás Dany-től (Nany's Klozet), és habár elég különböző típusba tartozunk, azt hiszem ez a kombináció lenne a kedvezőbb az én testalkatomhoz is, ugyanis a csíkok szebb csípőt varázsolnak, míg egy virágos felső elrejtené a felső testen amit kell.

Source: desdeeltropico.com, atlantic-pacific.blogspot.com

Well, here you can see the "magic" ensemble: Andrea from Desde el Trópico on first picture wears very casual pieces even it looks so special and great. Of course Blair from Atlantic-Pacific had also played this game, excellent, just as always.

Nos, íme a bűvös összeállítás: Andrea (Desde el Trópico) az első képen nagyon hétköznapi darabokat választott, az eredmény mégis nagyszerű és különleges. Természetesen Blair (Atlantic-Pacific) is ugyanezt játszotta meg, kitűnően, mint mindig.

Source: kendieveryday.com, adoretoadorn.blogspot.com

And we reached the next level pattern on pattern, and it works, isn't it? Kendi can really put together casual looks that even looks so stylish. Ahh, I love those bold stripes and those colors. The striped tee with floral jacket (or maybe cardigan) looks unexpected but even great.

És akkor elérkeztünk a következő lépcsőfokhoz, minta a mintán, és működik, nem? Kendi igazán tudja, hogyan kell hétköznapi szetteket úgy összeállítani, hogy azok mégis stílusosak legyenek. Ahh, szeretem azokat a vastag csíkokat, no és a színeket. A csíkos pólóhoz váratlan választás a virágos blézer (esetleg egy kardigán), mégis nagyszerűen fest.

Source: lucylaucht.com

Why not taking one more step ahead and wear leopard pumps for this combination? Let's be brave, Andi!

Ha már itt tartunk, miért is ne lépjünk még egy szinttel feljebb, és viseljünk leopárd mintás cipőt ehhez a kombinációhoz? Légy bátor, Andi!

0 megjegyzés:

Post a Comment