Sunday, February 12, 2012

Metallic Stripes

Fémes csíkok  
FASHION >> Outfits  


This outfit is unusual among lot of coats I showed you recently, and the reason behind: I'm taking part of a challenge of Nany's Kloset. If you don't mind I did not go out and made photos in knee-high snow, I hope the main details can be seen on inside photos as well.

So this week's topic was the "metallic": frankly saying this is not my favourite style item, I think it is so difficult to use metallic fabric to stay stylish, mostly if you're not in your twenties. Maybe that is why I have only some accessory items in metallic: like the balerina flats which I love so much, it gives only a small metallic touch. It was so lucky situation that my new self-made clutch has also this silver metallic ornament. This knit over the turtleneck is also an old favourite item: I like the play of silver, gold and bronze stripes. If we have so much stripes let's put one on the pencil skirt as well. :)

Ez az összeállítás most egy kicsit kilóg a sorból, főleg a sok kabátos poszt után, de az ok: egy kihíváson veszek részt, amit Nany's Kloset hirdetett meg. Ha nem bánjátok, nem mentem ki és csináltam fotókat a térdig érő hóban, remélem a részletek a belső fotókon is kivehetőek.

Tehát a mostani hét témája a "fémes" volt: őszintén szólva nem ez a kedvenc stílus elemem, úgy gondolom nagyon nehéz fémes hatású anyagokkal bánni úgy, hogy az ember stílusos maradjon, pláne ha már nem a húszas éveinket tapossuk. Talán ezért is van, hogy főleg kiegészítőim vannak ebben a tónusban: mint például a balerina cipők, amit egyébként nagyon szeretek, csak egy apró részlet ami fel tud dobni egy szettet. Nagyon szerencsés véletlen, hogy az első saját készítésű clutch-omat szintén egy fémes ezüst betéttel terveztem. A garbó feletti kötött felső is egy régi kedvenc: szeretem az ezüst, arany és bronz csíkok játékát. És ha már ennyi csíkunk van, tegyünk még egyet a ceruzaszoknyára is. :) 






1 megjegyzés:

CatCat said...

Wow! I just love your outfit and how you carry it. Metallic suits you even with that ballet shoes. :)

Cheers,
Cathy@embroidery digitising

Post a Comment